Velkommen til min side

 NYHED - ANSIGTZONETERAPI MED AKUPRESSUR OG LYMFE DRÆNNAGE (Japansk Lifting)  

 

"Jeg svæver og er godt tilpas" er det jeg hører fra mine klienter, der går herfra. Trænger du også til en god oplevelse?

Zoneterapi-behandling foregår primært på under- og oversiden af foden, ved hjælp at trykmassage. Jeg kan tilbyde ansigts- og kropsmassage som støttebehandling.

Zoneterapi er en blid form for massage, som derfor henvender sig til alle babyer, børn, unge og voksne.

Zoneterapi kan bruges til mange forskellige lidelser og problemer i din krop.

Dokumenterede lidelser hvor der er gode erfaringer med at zoneterapi virker f. eks. ved

  • fordøjelsesproblemer,
  • hovedpine,
  • skrige ture hos småbørn og kolik,
  • øre smerter hos børn,
  • smerter i muskler og led,
  • hormonelle problemer,
  • immunforsvaret og infektioner,

GÅ IKKE KUN TIL ZONETERAPI, NÅR DU ER AKUT SYG.

BRUG ZONETERAPI TIL FOREBYGGELSE OG SOM LED I EN SUNDERE HVERDAG.

Læs mere på  www.fdz.dk 

NYHED

Access bars er en behandling, hvor jeg berører 32 punkter på hovedet. Det aktiverer energi der holder på tanker, ideer, overbevisninger og beslutninger.

Min egen oplevelse efter behandling er at det:

- giver energi
- letter mine tanker
- får lysten tilbage til f.eks. at gå i haven, rydde op, gøre rent :-)
- giver bedre søvn og mindre tankemylder
- fremkalder glæde og positivitet

Behandlingen er for alle og specielt godt, hvis du:

- ønsker mere glæde og indre ro
- mangler bedre søvn
- ønsker mindre stress og tankemylder
- har ADHD

Kroppen vil gerne helbrede sig selv som udgangspunkt, men vi udsætter den nogle gange for meget. Det kan være at du mærker en reaktion i form for smerter, træthed og derved kommer i ubalance.
Access bars kan tages som en selvstændig behandling, men kan også kombineres med zoneterapi.

Hvorfor lige mig?

Jeg behandler udfra din krop som en helhed, og ikke kun det enkelte symptom. Det vil sige at jeg kommer omkring hele kroppen, og på den måde kan vi sammen forbedre din tilstand. 

Jeg er uddannet zoneterapeut i 2018 fra Logos http://zoneterapiskolen.dk/ Jeg har altid været interesseret i alternativ behandling og har selv prøvet mange forskellige behandlingsformer. Jeg har altid synes zoneterapi var en behagelig og effektiv behandlingsform. I mit tidligere arbejde som økonoma og under uddannelsen til zoneterapeut, har jeg fået et kendskab til kost, ernæring og dens betydning for behandlingsforløbet og det har altid været et stort interesse område for mig.

Jeg tilbyder en stille og rolig behandling i min klinik, som ligger i forbindelse med min privatbolig. Jeg har tavshedspligt, men af hensyn til behandlingen, fører jeg en journal. 

 

Hvorfor lige mig?

Jeg behandler udfra din krop som en helhed, og ikke kun det enkelte symptom. Det vil sige at jeg kommer omkring hele kroppen, og på den måde kan vi sammen forbedre din tilstand.

Læs mere …

Zoneterapi til børn

Zoneterapi til babyer og børn er en blid massage under deres fødder. Har man en baby, kan man også vælge at behandle moderens fødder, mens barnet ligger på moderens mave.

Læs mere …

Mulige tilskud

Sygeforsikring "danmark" giver tilskud til zoneterapi. Jeg indberetter til Sygeforsikring "danmark" ved betaling af behandling, hvorefter tilskuddet udbetales til dig.

Læs mere …

Forsikringer

Mange har i dag en privat sundhedsforsikring via deres arbejde, gennem den kan man i mange tilfælde få bevilget zoneterapi som behandling.

Læs mere …