Birgit Feder Petersson

 

Jeg hedder Birgit Feder Petersson, gift og har 2 børn på 21 og 24 år. Jeg er uddannet zoneterapeut fra Zoneterapiskolen Logos, Aarhus og RAB godkendt (Registreret Alternativ Behandler), hvilket sikre dig en professionel behandler, hvor der bl.a. kan søges tilskud fra Sygesikring "danmark" og sundhedsforsikringer. For at få tilskud, skal der være stillet en lægelig diagnose, som du vil have zoneterapi for. Det betyder IKKE at lægen skal henvise til det.
Jeg er medlem af brancheforeningen FDZ (Foreningen Danske Zoneterapeuter).

Jeg har tidligere arbejdet som økonoma gennem 25 år, men mit hjerte har altid søgt den alternative behandling, og da jeg fik muligheden, tænkte jeg tilbage på alle de gode oplevelser, jeg selv har haft gennem zoneterapien.

 

Efteruddannelse i :

- Baby og børne zoneterapi
- Zoneterapeutisk massage
- Access Bars 
- Japansk Lifting

 

 

 

Jeg tilbyder

Jeg tilbyder en stille og rolig behandling i min klinik, som ligger i forbindelse med min privatbolig. Jeg har tavshedspligt, men af hensyn til behandlingen føres der en journal.

I forbindelse med behandlingen vil vi kunne komme ind på kost, kosttilskud og motion, der måske ville kunne gavne behandlingsforløbet. Det bedste resultat af behandlingen vil altid blive i samarbejde med dig.

Klient historie

 
Jeg har gennem flere år døjet med smerter i ryggen. Efter blot 3 behandlinger hor Birgit blev 3 års rygsmerter stort set fjernet. Birgit gav en super god og professionel behandling, der virkeligt fokuserede på at få løst mit problem- og det lykkedes.
Mvh. Julie 20 år. 

Jeg har nu fået 5 behandlinger ved Birgit - Hornslet Zoneterapi for hedeture og led smerter. Det har minimeret mine hedeture og kan sove bedre om natten. Det kan varmt anbefales.
Mvh. Lisbeth, Søby