Om

BIRGIT FEDER PETERSSON

Zoneterapeut

Jeg hedder Birgit Feder Petersson, gift og har 2 voksne børn. Jeg er uddannet zoneterapeut fra Zoneterapiskolen Logos, Aarhus og RAB registeret (Registreret Alternativ Behandler), hvilket sikrer dig en professionel behandler. Der kan søges tilskud fra Sygesikring “Danmark” og sundhedsforsikringer. For at få tilskud, skal der være stillet en lægelig diagnose, som du vil have zoneterapi for. Det betyder IKKE at lægen skal henvise til det.
Jeg er medlem af brancheforeningen Danske Terapeuter.

Jeg har tidligere arbejdet som økonoma gennem 25 år, men mit hjerte har altid søgt den alternative behandling, og da jeg fik muligheden, tænkte jeg tilbage på alle de gode oplevelser, jeg selv har haft gennem zoneterapien.

Efteruddannelse

– Baby og børne zoneterapi
– Zoneterapeutisk massage
– Access Bars 
– Japansk Lifting
– Zoneterapi og sportsskader
– Øre akupunktur

Jeg tilbyder

Jeg tilbyder en stille og rolig behandling i min klinik, som ligger i forbindelse med min privatbolig. Jeg har tavshedspligt, men af hensyn til behandlingen føres der en journal.

I forbindelse med behandlingen vil vi kunne komme ind på kost, kosttilskud og motion, der måske ville kunne gavne behandlingsforløbet. Det bedste resultat af behandlingen vil altid blive i samarbejde med dig.